Dan Acibotarita:"Cu cât se va întinde lucrarea, cu podul peste râul Suceava din Burdujeni, cu atât se diminuează șansa de a ajunge din nou primar dl.Ion Lungu"

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde filiala Suceava:

poza
Dan Acibotarita:"Cu cât se va întinde lucrarea, cu podul peste râul Suceava din Burdujeni, cu atât se diminuează șansa de a ajunge din nou primar dl.Ion Lungu"

România nu a obținut nicio funcție de conducere, pentru următorii 5 ani, în Uniunea Europeană, iar cu toate acestea Președintele Klauss Iohannis a susținut că avem de-a face cu un ”compromis rezonabil” după împărțeală.
”Rezonabil” poate să reprezinte acel somn nestingherit dus de al nostru președinte la Bruxelles și imortalizat pe veci de către cunoscătorii de internet sub titulatura ”Herr Klaus la C.E. luptându-se ca un leu și cinșpe’ bani pentru România! SUNTEM MÂNDRI DE EL!”, dar niciodată nimic nu va respecta titulatura de ”rezonabil”.
Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, s-a văzut foarte bine ce reprezintă momentan România pentru Franța, Germania, Austria. Un nimic pe plan politic, o vacă de muls când e vorba de bani, iar în rest un stat vasal, supus, datorită slabei calități a politicienilor români. Pe vremuri împăratul Austriei primea un țăran român din Transilvania, pe Horea, pe covor roșu și îl cinstea cu tacâmuri din argint, iar astăzi politicienii noștrii din mucava sunt tratați de către marile cancelarii cu tacâmuri din plastic.
De asemeanea, noi, verzii suceveni, am observat în ultima perioadă de timp mișcări interesante în ceea ce privește candidații la funcția de primar al municipiului Suceava. La anul, sigur, dl.Lungu, actualul primar, va avea încă 2 contracandidați puternici cu șanse mari de a-l învinge. Unul va veni din ograda liberalilor, iar cel de-al doilea din zona privată și va merge îndependent sau sprijinit de USR. Oricum un lucru este cert: cu cât se va întinde lucrarea, cu podul peste râul Suceava din Burdujeni, cu atât se diminuează șansa de a ajunge din nou primar dl.Ion Lungu, iar dacă durează mult, actualul primar își poate lua adio, din 2020, de la primărie.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava


15:27
duminica, 07 iulie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere