Dan Acibotăriţă:"”Aurul verde” ușor, ușor dispare din România. Se duce, prin conturi, spre o țară vorbitoare de limbă germană și care vede în fiecare copac un pumn de euro"

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava consideră că anumite teme ecologice ar trebui reluate mai serios de către guvernul României.

poza
Dan Acibotăriţă:"”Aurul verde” ușor, ușor dispare din România. Se duce, prin conturi, spre o țară vorbitoare de limbă germană și care vede în fiecare copac un pumn de euro"

"Modul de reciclare a deșeurilor, tăierea, exploatarea, furtul lemnului, ecologizarea răurilor, a apelor, din România sunt probleme care ne pot face viața de zi cu zi mai frumoasă sau un chin. Depinde ce vor partidele care au fost sau sunt la guvernare.
Se știe că reciclarea deșeurilor generează venituri de miliarde de euro anual, iar prin respectarea sortării lor putem polua mai puțin viața și mediul înconjurător. Din nefericire cultura pe care o aveam pe vremea comuniștilor, de a recicla obligatoriu totul, centrele de reciclare care erau și ne aduceau un venit, au dispărut. Astăzi se încearcă a merge spre obligativitatea reciclării, după ce ani de zile s-a uitat de așa ceva. Este greu să ceri cuiva ceva, când timp de un sfert de secol ai ignorat, fără să-l pregătești, să-l motivezi.
Din nefericire poporul român nu mai are cultura curățeniei, a reciclări, acea cultura impusă de regimul comunist. Dăcă fiecare dintre noi ne-am face curat pe unde trecem, nu vom vedeam zeci de tone de gunoaie pe străzi, pe ape, iar viața ar arăta altfel.
”Aurul verde” ușor, ușor dispare din România. Se duce, prin conturi, spre o țară vorbitoare de limbă germană și care vede în fiecare copac un pumn de euro. Acești indivizi nu au milă de noi, românii, de faptul că prin exploatări nebune și hoațe au distrus un echilibru în natură, lăsând în urmă dezastru, iar cu cinism ne explică câte locuri de muncă au creat, ce bine ne-au făcut nouă, râzând într-o germană primitivă de prostia politicienilor români avari", transmite Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava

07:07
duminica, 14 iulie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere