Dan Acibotarita :" Șefii instituțiilor de control ale statului care se ocupă cu sigurața rutieră probabil că sunt puși pentru a închide ochii și a mima munca"

Va transmitem un comunicat de presa semnat de Dan Acibotarita, presedinte al Partidului Verde filiala Suceava

poza
Dan Acibotarita :" Șefii instituțiilor de control ale statului care se ocupă cu sigurața rutieră probabil că sunt puși pentru a închide ochii și a mima munca"


Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că mai există un pericol uriaș în trafic la noi, în România. Și anume acel de transport de lemne.
Prinzi, în trafic, un transport neasigurat, cu bușteni ce au o lungime mai mare decât mașina, mașina intră in balans sau un transport cu o cantitate mai mare decât limita admisă și apare nenorocirea.
Acest lucru nu-i de ieri sau de astăzi, ci mai de mult, și nici nu se dorește oprirea lui, dar a fost ignorat, protejat, de către autoritățile române. Sunt fimări expuse pe rețele de socializare unde ne sunt prezentate transporturi de lemn peste normă, neasigurate și care pun viața în pericol tuturor participanților la trafic. Te sui în mașină, respecți legislația rutieră, ești atent în trafic și te omoară sau te nenorocește un buștean căzut dintr-o mașină de transport peste limită ori neasigurată. Mai există cazul când te poți trezi acroșat de pe trotuar sau de pe marginea drumului. Ce se întâmplă? Nimic! Doar o mică suspendare sau vinovat este mortul, nu cel care transportă legal sau ilegal lemnul, cel care a avizat sau cel care trebuie să supravegeze traficul.
Șefii instituțiilor de control ale statului care se ocupă cu sigurața rutieră probabil că sunt puși pentru a închide ochii și a mima munca. Au salarii frumoase, ioc răspundere, timpul trece leafa merge.
Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că într-o democrație reală, nu mimată cum se dorește momentan, fiecare instituție trebuie să-și facă datoria și să înțeleagă că sunt în slujba cetățenilor nu a hoților sau a celor care iubesc combinațiile.


Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava


13:25
duminica, 19 iulie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere