Dan Acibotăriţă:" PSD poate să scrie din nou o pagină frumoasă de istorie, dacă va limita spre zero activitatea austriecilor din România"

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde filaiala Suceava:

poza
Dan Acibotăriţă:" PSD poate să scrie din nou o pagină frumoasă de istorie, dacă va limita spre zero activitatea austriecilor din România"

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava consideră că toți românii care au avut de suferit de pe urma inundațiilor, a grindinei, uniți și sprijiniți, ar trebui să-i dea în judecată pe cei care au defrișat necontrolat sute de mii de hectare de pădure în ultimii 20 de ani. Să nu uităm un lucru, de la sosirea companiei austriece Holtzindustrie s-a abătut un dezastru asupra codrilor noștri, lucru menționat și de ONG-uri verzi. Sunt zeci de familii care au suferit traume enorme de pe urma inundațiilor, pierzându-i pe cei dragi, iar nimeni nu se face vinovat. Te doare acest lucru!
De când au venit austriecii în România, binențeles sprijiniți de politicienii noștri, au dispărut sute de mii de hectare de pădure într-un mod legal sau ilegal, producându-ne pagube enorme. S-a creat un dezechilibru în natură care, de ceva timp se finalizează prin inundații cumplite, furtuni nemaivăzute de țara noastră. Cineva cu minte va trebui să creeze din nou acea barieră naturală de protecție între om și natură.
Firma Holtz a fost adusă în România de către guvernul PSD Năstase și s-a dezvoltat frumos pe timpul PDL-ului, când primeau nenumărate elogii de la fruntași pedeliști, actuali peneliști.
Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, PSD poate să scrie din nou o pagină frumoasă de istorie, dacă va limita spre zero activitatea austriecilor din România și îi va ajuta pe români să-și recupereze banii pierduți în urma inundațiilor sau a altor fenomene meteo.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava

11:18
duminica, 02 iunie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere