Dan Acibotarita :"Nu vom înțelege niciodată cum un licențiat în apărarea pădurii"

Va transmitem un comunicat de presa semnat de Partidul Verde Suceava:

poza
Dan Acibotarita :"Nu vom înțelege niciodată cum un licențiat în apărarea pădurii"

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că discursul recent al premierului Ungariei, dl. Viktor Orbàn, de la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad, judeţul Harghita este unul populist, naționalist și cu un minim de respect față de țara noastră. Dl. Viktor Orbàn demonstrează că în România se simte puternic, ca la el acasă, iar trecere dintre cele două țări este făcută doar de starea infrastructurii.
Din nefericire România nu mai are un politician cu talentul oratoric a regretatului Corneliu Vadim Tudor, pentru a-i formula domnului Viktor Orbàn o replică inteligentă, plină de istorie, și de adevăr, iar actualul președinte împreună cu prim-ministru al României își văd liniștiți de somnul de weekend.
De asemnea, noi verzii suceveni, considerăm decizia Consiliul Județean Suceava de a angaja o firmă de avocatură pentru a-și suține ilegalitățile săvârșite pe un munte istoric și sfânt al neamului românesc, adică pe Mestecănis, în a face o groapă de gunoi, una de disperare, de frică. Nu vom înțelege niciodată cum un licențiat în apărarea pădurii, care mai este și președinte, a acceptat o groapă de gunoi pe un vârf de munte!

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava14:40
duminica, 29 iulie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere