poza
Dan Acibotarita:" Nu i-am auzit pe liberali spunând că pentru a preveni virusul vor merge prin piețe și vor distribui vitamine C și D "

Am văzut cum îi tratează actualii liberali, care ne conduc țara, pe cei mulți care au făcut Unirea în 1918.
Pe frumoșii, mândrii, nemuritorii noștri țărani domnii Orban și
Iohannis îi condamnă la sărăcie și la umiliță prin închiderea piețelor cu specific românesc, bineînțeles motivând că virusul este de vină. În piețe te poți îmbolnăvi, dar în timpul campanie nu!
Cu 102 de ani în urmă regele Ferdinand I și-a dat seama că fără sprijinul țăranului nu se realizează nimic în România, nicio șansă pentru a rămâne la putere. Chiar dacă unchiul lui, Carol I împreună cu liberalii, în 1888 și 1907 i-au împușcat pe țărani, salvarea țării în timpul Marelui Război a stat tot în puterea țăranilor.
Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că actualii liberali care conduc țara se folosește de votul țăranilor, îi mint, după care îi batjocoresc cât pot. Ei mizează pe faptul că țăranul uită și poate fi păcălit.
Nu i-am auzit pe liberali spunând că pentru a preveni virusul vor merge prin piețe și vor distribui vitamine C și D sau îi vor scuti de impozit pe cei mulți care muncesc pământul, nu pe șmecherii care primesc subvenții și lasă terenul pârloagă.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava


09:56
duminica, 08 noiembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere