Dan Acibotarita :"Noi,românii ne-am pricopsit cu un președinte și un prim-ministru total rupți de realitate"

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde Suceava:

poza
Dan Acibotarita :"Noi,românii ne-am pricopsit cu un președinte și un prim-ministru total rupți de realitate"

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că disputele accentuate din ultima perioadă dintre Palatul Victoria și Palatul Cotroceni arată că s-a intrat în campaniei electorală. Orice face guvernul, bun sau rău, este criticat de către președintele Iohannis, iar acest lucru nu face deloc bine României.
Din nefericire, noi, românii ne-am pricopsit cu un președinte și un prim-ministru total rupți de realitate, de limba română și mai ales de problemele pe care le avem ca oameni și națiune, iar lipsa acestor lucruri simple și banale ne ajută să ne prăbușim. Când doi români nu se înțeleg se bucură străinul.
De asemenea, Partidul Verde filiala județeană Suceava laudă decizia primarului din orașul Dolhasca, județul Suceava, pentru decizia de a folosi banii destinați unei distracții, respectiv Zilelele Orașului, pentru reparațiile apărute în urma inundațiilor din această vară. Un asemenea om merită tot respectul și arată că se gândește și acționează pentru rezolvarea unor cerințe ale comunității.
În municipiul Suceava, respectiv, la Cetatea de Scaun a Sucevei, an de an se organizează numeroase manifestări culturale, iar din nefericire, accesul pe jos pentru suceveni este îngreunat de fiecare dată. Aleele au fost invadate de verdeață, în special de urzici, iar pavajul aproape distrus. Este trist că primăria se face că nu vede.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava19:21
duminica, 05 august 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere