Dan Acibotarita :"Noi, verzii suceveni, amintim politicienilor ”de bine” că pentru a înțelege prezentul trebuie să cunoască istoria"

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde Suceava:

poza
Dan Acibotarita :"Noi, verzii suceveni, amintim politicienilor ”de bine” că pentru a înțelege prezentul trebuie să cunoască istoria"

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că ținutul Bucovinei este lăsat deoparte de țară. An de an, la fiecare ciclu electoral, sunt promise investiții în această mândră zonă, dar într-un final totul este uitat, totul este abandonat.
Principalele ocupații, aici în Bucovina, sunt turismul și agricultura dar pentru a face față avem nevoie de drumuri, personal calificat, păduri intacte, toate împreună realizează o armonie perfectă, dar care, momentan, sunt ușor, ușor distruse.
Este inimaginabil să avem la cârma județului oameni politici, sprijiniți de un partid cu o istorie, care se bat cu pumnul în piept că iubesc Bucovina și promovează turismul, iar în spatele lor, cu ajutorul lor, sunt distruse păduri, apare o groapă de gunoi, o rușine națională, cocoțată pe un vârf de munte, pe Mestecăniș, făcută din minciuni. Au fost dovediți, în loc să-și ceară iertare bucovinenilor, iar au apelat la minciuni și bani publici, sub pretextul izolării unui proiect și al binelui pe care îl doresc județului.
Noi, verzii suceveni, amintim politicienilor ”de bine” că pentru a înțelege prezentul trebuie să cunoască istoria. Ca să intrii în Bucovina noastră este necesar să citești ce reprezenta, pe vremuri, Rădăuții, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Gura Humorului, Mestecăniș și la urmă Suceava, iar apoi vei pricepe ce trebuie să faci.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava12:08
duminica, 21 octombrie 2018duminica, 21 octombrie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere