Dan Acibotarita :"Moldova a fost de mult uitată de către politicienii noștri"

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde filiala Suceava:


Partidul Verde filiala judeţeană Suceava consideră că Moldova a fost de mult uitată de către politicienii noștrii.
Din decembrie 1989 nu s-a mai construit ceva redutabil în această zonă, iar dacă cineva vine cu vreo idee mai bună imediat este linșat sau crucificat de către autorități sau guvern. Oamenii de aici nu au voie să gândească, să vină cu soluții pentru o viață mai bună, din simplu motiv că-i supără pe cei de la București. Țăranii din Moldova trebuie tot timpul să aibă poziția ghiocelului când stă de vorbă cu o ”stea” din București.
Această parte de țară este lăsată într-o beznă totală în mod voit de către orice guvern sau partid politic ajuns la putere, din simplu motiv că au nevoie de votanți pe care să-i manevreje așa cum doresc. Un om cu mai puțină carte, îl cumperi repede, iar dacă-l lași într-o sărăcie controlată ai un vot garantat permanent.
De asemenea, am observat că în zona municipiului Fălticeni sunt lucrări de modernizare la rețeau de apă, iar acest lucru este lăudabil, prilej cu care se vede frumusețea drumurilor de altădată făcute din piatră cubică de granit. Ne gândim, că atunci când se va acoperi acele șanțuri unde s-au instalat țevile de apă rece, piatra cubică de granit nu se va amesteca cu pământul, ci va fi așezată pentru a reda aspectul mândru din trecut.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava10:37
duminica, 10 martie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere