Dan Acibotarita:" Lăsați pădurea să mai respire! Avem nevoie de aer curat!"

Va transmitem un comunicat de presa din partea lui Dan Acibotarita, presedintele Partidului Verde filiala judeteana Suceava:

poza
Dan Acibotarita:" Lăsați pădurea să mai respire! Avem nevoie de aer curat!"


Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră comunicarea și protejarea medicilor, a cadrelor medicale, care vin în contact cu acest virus, două lucruri esențiale pe care statul român trebuie să le pună la ”bătaie” în modul cel mai serios pentru a putea trece mai repede cu bine de această încercare.

Nu poți să-ți lași cetățenii neinformați, nu poți lăsa presa la colț de stradă că așa vrei, nu poți să-ți lași cadrele medicale neprotejate și să pretinzi de la ei enorm de multe, iar tu, factor de decizie, să stai ascuns prin case de protocol făcute de comuniști. Asta nu se mai numește comunicare, aproape de români, etc, mai ales că un sprijin financiar încă nu l-ai oferit, ci o fugă de realitate.

De asemenea, noi, verzii suceveni, am observat, de pe rețelele de socializare, că pădurea se taie mai departe. Cei care se ocupă cu așa ceva nu au activitatea întreruptă și parcă ar veni de pe altă planetă, iar orice restricție venită din partea guvernaților este zero.
Lăsați pădurea să mai respire! Avem nevoie de aer curat!


09:31
duminica, 22 martie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere