Dan Acibotarita isi doreste refacerea Drumului Talienilor

Va transmitem un comunicat de presa semnat de presedintele Partidului Verde filiala Suceava:

poza
Dan Acibotarita isi doreste refacerea Drumului Talienilor

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că județul Suceava are parte de un superb traseu turistic, o adevărată bijuterie a județului, intitulat Drumul Talienilor, care are puterea de a atrage sute de mii de turiști în județ, iar de aici pot începe multe lucruri frumoase pentru suceveni, locuri de muncă, dezvoltare, trai bun, etc, etc..
Acest drum este din nefericire abandonat, iar noi, verzii suceveni, dorim refacerea lui. Avem curajul să spunem că după reabilitarea Drumul Talienilor, acesta va deveni un punct important pe harta României, o atracția imensă. Ne gândim că liberalii nu vor avea curajul să amplaseze o nouă groapă de gunoi pe el, cum au făcut-o pe Mestecăniș!?
Drumul Talienilor începe din comuna suceveană Mălini și continuă prin comuna nemțeană Borca. La Borca se poate observa că s-a început reabilitarea traseului.
Dumul Talienilor ca și lungime, istoric concurează cu TransRarăul, ba chiar pe unele locuri natura îl face mult mai captivant, sălbatic, putem spune unic.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava


12:59
duminica, 15 noiembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere