Dan Acibotarita :"Iohannis este singurul președinte al României care nu-și vizitează propria țară, nu-și cunoaște propriul popor"

Va transmitem un comunicat de presa din partea lui Dan Acibotarita, presedinte al Partidului Verde Suceava:

poza
Dan Acibotarita :"Iohannis este singurul președinte al României care nu-și vizitează propria țară, nu-și cunoaște propriul popor"

Am observat că în cei 5 ani, cât a stat dl. Klaus Iohannis la Cotroceni, a preferat să cunoască străinătatea în locul României, a țării pe care o conduce. Se vede clar că dl.Președinte iubește cu adevărat luxul, călătoriile prin lume, lăsându-i de izbeliște pe români.
În 5 ani s-a dus de 2 ori în SUA, cică să pună România pe hartă, dar nu s-a dus în vizită în toate județele din România, măcar o singură dată. Este jenant ca un președinte de stat să nu-și cunoască țara, să nu-și cunoască alegătorii, dar să le ceară voturile. Este jenant ca un conducător a unui popor să stea ascuns prin diferite locații de lux ale lumii, dar să-ți vorbească de normalitate, de sacrificiu, de viziunea lui pentru țară, iar în realitate să nu simtă nevoile unei națiuni.
Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, este singurul președinte al României care nu-și vizitează propria țară, nu-și cunoaște propriul popor.
De asemenea, Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că județul Suceava, ca și investiții în infrastructură rutieră pe anul 2019, îl regăsim pe ultimul loc din Nordul Moldovei. Degeaba se bat Stan și Flutur cu ”cărămida în piept”, legat de acest segment, pentru că totul tinde spre zero, iar ceea ce s-a mai făcut se încadrează la capitolul ”cum să-ți distrugi mașina mai repede”. Cine a trecut prin județele Neamț, Bacău, a observat că toate șoselele asfaltate recent au zone de refugii normale, nu cum sunt la noi cu diferențe de înălțime de până la 40-50 de cm.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava
16:22
duminica, 25 august 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere