Dan Acibotarita :"Este neplăcut ca într-o zonă de munte cu peisaje superbe să nu ai posibilitatea unui refugiu pentru a face o fotografie "

Va transmitem un comunicat de presa din partea Partidului Verde Suceava:

poza
Dan Acibotarita :"Este neplăcut ca într-o zonă de munte cu peisaje superbe să nu ai posibilitatea unui refugiu pentru a face o fotografie "

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că actualul guvern are obligația de a studia mai atent zonele unde s-au produs inundații și de a găsi soluții pentru a proteja cu adevărat populația.
Sunt puține locații în România unde, după căderea comunismului, s-a investit în diguri, împăduriri sau în alte lucruri care vin în sprijinul cetățenilor. Astăzi, din nefericire, conducerea României este blocată în certuri, minciuni, dorințe ascunse de putere și bani, în nerespectarea legilor, care toate duc la umilirea și batjocorirea românilor. Este greu să construiești într-o țară unde nu mai sunt specialiști, unde muncitorii pricepuți au plecat peste hotare, unde inginerii cunoscători sunt amăgiți de mirajul occidentului, iar liderii sunt ocupați cu nimicuri și răutăți. Vom da exemplul podul de la Milișăuți, județul Suceava, care s-a deteriorat după ultimile ploi și credem noi, că va fi practicabil prin anul 20-20.
De asemenea, am observat că pe drumurile sucevene unde s-a turnat un nou covor asfaltic în ultimii ani, lateralele drumului nu au fost finalizate, adică grosimea asfaltului face imposibilă găsirea unui refugiu în cazul în care ai nevoie. Din punctul nostru de vedere, al verzilor suceveni, este neplăcut ca într-o zonă de munte cu peisaje superbe și mândre, cu un drum refăcut, să nu ai posibilitatea unui refugiu pentru a face o fotografie sau simplu să admiri natura.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava
12:42
duminica, 08 iulie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere