Cusnir:" Suceava este condusă de 14 ani de niște incompetenți iar incompetența în administrație duce întotdeauna la impotența administrativă"

Va transmitem un comunicat de presa semnat de Dan Ioan Cusnir, presedinte al Organizatiei Municipale PSD Suceava:

poza
Cusnir:" Suceava este condusă de 14 ani de niște incompetenți iar incompetența în administrație duce întotdeauna la impotența administrativă"

Ion Lungu a avut mai multe ocazii să se facă de ras. Nu a ratat nici una.
De frică să nu îl ia Crăciunul prin surprindere a început montarea plasei de Crăciun din centrul Sucevei, încă din data de 10 octombrie. E drept că Sucevenii au "luat plasă" cu Ion Lungu de 4 ori, dar să începi montarea plasei de Crăciun cu aproape 3 luni înainte, înseamnă că Ion Lungu chiar nu mai are nimic serios de arătat și încearcă să ne distragă atenția, din nou, cu beculețe colorate.
Ion Lungu o fi auzit că în perioada de decadență a Imperiului Roman, împărații le ofereau maselor lucruri neînsemnate pentru a le distrage atenția de la lucrurile reale dar el nu este în stare nici măcar să le ofere Sucevenilor "circ și pâine" și le oferă doar circ fără pâine, paranghelii ieftine și beculețe colorate.
Având în vedere cadourile oferite Sucevenilor în anul 2018 de către Ion Lungu, Lucian Harșovschi și PNL, este explicabilă grabă acestora de a aniticipa Crăciunul:
- Cu 80% a crescut taxa de salubritate, de la 5 la 9 lei/persoană/lună
- Cu 25% a crescut prețul biletului la transportul public local, de la 2 la 2.50 lei/călătorie
- Cu peste 20% au crescut taxele și impozitele locale
- Cu 27% va crește prețul energiei termice, de la 352 la 448 lei/Gigacalorie
Toate aceste cadouri oferite de către Ion Lungu Sucevenilor, materializate în scumpiri și creșteri de taxe și tarife s-au făcut în condițiile în care calitatea serviciilor prestate nu s-a îmbunătățit de loc. Dimpotrivă, orașul este plin de gunoaie, autobuzele TPL sunt jalnice, furnizorul de energie termică este în pragul falimentului, Suceava devine un oraș nefrecventabil.
Toate aceste au fost posibile deoarece Suceava este condusă de 14 ani de niște incompetenți iar incompetența în administrație duce întotdeauna la impotența administrativă. Conducerea Primăriei Sucevei este impotenta din punct de vedere administrativ. Din același motiv Departamentele din cadrul primăriei au devenit nefuncționale.
Suceava are nevoie de Ordine și Progres. Suceava trebuie să fie condusă de către o echipa care înțelege ce înseamnă să faci "Totul pentru Suceava!"

Dan Cușnir,
Președinte Organizația Municipală PSD Suceava
"Totul pentru Suceava!"


12:15
sambata, 13 octombrie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere