Cusnir:" Lungu si Harsovschi au adoptat niște așa zise soluții de fluidizare"

Va transmitem un comunicat de presa din partea PSD Suceava:

poza
Cusnir:" Lungu si Harsovschi au adoptat niște așa zise soluții de fluidizare"

După somnul de frumusețe de 14 ani la Primăria Sucevei, Ion Lungu, Lucian Harsovschi și tot neamul lor de PDL-iști au deschis mirați ochii și au văzut că este o problemă majoră cu traficul în oraș, și ca orice “gospodar” care se pricepe și la castraveți și la rachete au adoptat niște așa zise soluții de fluidizare.

Anul trecut Ion Lungu îl felicita pe locotenentul său Lucian Harsovschi pentru măsurile de fluidizare ale traficului și în special pentru pasajul de la Bazar, pasaj amenajat pe sub podul peste râul Suceava.
În realitate și această acțiune a fost un eșec lamentabil, o decizie care arată disprețul față de cetățeni, față de cei ce ar trebui să aibă parte de pasaje civilizate în locul actualelor bătăi de joc la adresa Sucevenilor.

A trecut 1 an de când le semnalam lui Lungu și locotenentului său că soluția din zona Bazarului trebuie să fie o pasarelă supraterană în locul actualei pagode construită deasupra sensului giratoriu. Se pare că interesele materiale ale celor ce conduc orașul sunt deasupra intereselor cetățenilor.
De asemenea atragem atenția că tot interese materiale și de partid îi determina pe PNL-iști să NU redeschidă pasajul subteran din zona Carrefour. Ion Lungu și PNL-ul pun deasupra interesului cetățenilor un interes privat al unui apropiat PNL care a amenajat o parcare ilegală deasupra ieșirii din acest pasaj.
Am luat locul Caracalului în folclorul popular din cauza acestor gogomănii, care culmea au și fost puse în practică, sluțind și mai tare orașul.

Întreagul urbanism sucevean agonizează din cauza mărețelor idei ale “frumoșilor din Suceava adormită”. Sucevenii suferă zi de zi în traficul infernal, în orașul tot mai poluat și tot mai murdar.

În loc să se ocupe de nevoile reale ale sucevenilor, Ion Lungu, locotenentul său Harșovschi și PNL-ul se ocupă doar de imaginea lor și de politica ieftină și păguboasă pentru orașul nostru.

Disperare, minciună, incompetență și interese de grup, asta este situația reală a conducerii Primăriei Suceava. Nu putem tolera așa ceva, nu ne permitem să ne opunem bunului simt și logicii.

Noi vom continua să facem “Totul pentru Suceava” și să demascăm toate aberațiile puse în practică de gașca ce stăpânește orașul de prea mult timp. Doar

așa ne vom îndeplini visul de a le reda Sucevenilor mândria și demnitatea, de a le reda Sucevenilor orașul!


Dan Ioan Cușnir
Președinte Organizația Municipală PSD Suceava
“Totul pentru Suceava!”
12.03.201820:44
luni, 12 martie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere