Cusnir: "Ion Lungu a avut mai multe ocazii să distrugă sportul Suceavean. Nu a ratat nici una"

Va transmitem un comunicat de presa, ajuns la redactia noastra, din partea presedintelui Organizatiei Municipale a PSD Suceava, Dan Ioan Cusnir:

poza
Cusnir: "Ion Lungu a avut mai multe ocazii să distrugă sportul Suceavean. Nu a ratat nici una"

În ședința de Consiliu Local de joi 25.10.2018, la propunerea lui Ion Lungu, consilierii locali PNL, PMP și ALDE au votat reducerea alocărilor financiare către alte ramuri sportive și alocarea sumei de 100.000 lei (1.000.000.000 lei vechi) către Clubul de hipism Ecvestru din Sucevița.
După 14 ani de mandat, o fi descoperit Ion Lungu că Suceava este un oraș cu tradiție în hipism, dar să aloci hipismului cât pentru Lupte, Atletism, Tir sportiv, Tir cu arcul, Box și Hockei la un loc, pare cam mult. Deci, la propunerea lui Ion Lungu, majoritatea formată din consilierii locali PNL, PMP și ALDE au alocat unei asociații sportive private din Sucevița cât au alocat pentru 6 secții sportive ale Clubului Municipal Suceava, la un loc. Nu știe nimeni dacă Club Ecvestru din Sucevița are vreo legătură cu municipiul Suceava sau ce rezultate sportive deosebite a obținut, dar avem certitudinea că secțiile sportive de Lupte, Atletism și Tir aparținând Clubului Sportiv Municipal Suceava au adus Sucevei zeci de medalii naționale și chiar Europene.
Să fie acesta alocare financiară către Clubul de hipism Ecvestru din Sucevița, liantul către o nouă majoritate PNL + PMP + ALDE din Consiliul Local Suceava? Să analizăm o altă Hotărâre de Consiliu Local din aceeași ședința din 25.10.2018, PUZ-ul pentru regimul de înălțime parter+mezanin+7 etaje pentru un bloc de pe strada Universității, care va umbri Biserica Sfântul Nicolae pe Rit Vechi și care va bloca orice posibilitate ulterioară de modernizare a Patinoarului Artificial din Suceava. Având în vedere că la ședința respectivă a lipsit un consilier local PNL, acest proiect de hotărâre putea fi aprobat doar cu votul și al consilierilor locali ALDE, pe lângă cei ai PNL și PMP. Ceea ce s-a și întâmplat, Ion Lungu a promovat un nou proiect imobiliar care va sufoca Suceava.

Interesant este faptul că tocmai cei care se laudă ca fiind inițiatorii unei legi împotriva ajutoarelor sociale pentru cei ce nu muncesc, au aprobat alocarea unui „ajutor social” de 100.000 lei către o Asociație de hipism din Sucevița. „Curat murdar” ar fi spus Ion Luca Caragiale.

Toate acestea au sunt posibile deoarece Suceava este condusă de 14 ani de niște incompetenți, iar incompetența în administrație duce întotdeauna la impotență administrativă. Conducerea Primăriei Sucevei este impotentă din punct de vedere administrativ. Lungu, Harșovschi și PNL-ul au pierdut contactul cu realitatea și cu nevoile Sucevei, au încălcat contractul social cu Sucevenii și sacrifică 6 secții ale Clubului Sportiv Municipal Suceava, pentru „o coadă de cal”.
Suceava are nevoie de Ordine și Progres. Există soluții!
Suceava trebuie să fie condusă de către o echipa care înțelege ce înseamnă să faci „Totul pentru Suceava!”.


Dan Cușnir,
Președinte Organizația Municipală PSD Suceava
„Totul pentru Suceava!”
16:33
marti, 30 octombrie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere