Cusnir considera ca Harsovschi nu face administratie, ci vrea like-uri pe Facebook

               Conform spuselor social-democratilor suceveni, proiectul propus de viceprimarul Lucian Harsovschi este "o bataie de joc la adresa sucevenilor".

poza
Cusnir considera ca Harsovschi nu face administratie, ci vrea like-uri pe Facebook

            Dan Ioan Cusnir i-a explicat intr-o conferinta de presa viceprimarului Sucevei, Lucian Harsovschi cum sa faca pentru  a intocmi un poiect corect pentru amenajarea a peste 4.600 de locuri de parcare. Liderul PSD Suceava  a spus ca de o perioada de vreme, Lucian Harsovschi  se cam plictiseste si, in loc sa faca administratie, "pare sa fie disperat sa stranga like-uri pe facebook".

         "Este o bataie de joc la adresa oricarui sucevean cu capul pe umeri. Nu au prevazut in buget niciun leu pentru parcari, dar ii mint pe suceveni ca PNL-ul vrea sa faca parcari si ii blocheaza PSD-ul" a declarat Cusnir. Liderul PSD Suceava a mai spus ca Lucian Harsovschi e foarte interesat de strangerea de like-uri pe Facebook:"Le tot povestesc ei sucevenilor ce realizari marete au avut in 2017, marcand pe strada 170 de locuri de parcare care existau si inainte, facandu-se ca nu inteleg dezastrul locurilor de parcare si dezastrul in care au adus Suceava in ultimii 14 ani", a mai subliniat Dan Ioan Cusnir.05:21
miercuri, 11 octombrie 2017

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere