Crin Antonescu vine azi la Suceava

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, candidat al partidului la alegerile prezidenţiale din noiembrie, Crin Antonescu, se va afla, vineri, la Suceava, unde se va întâlni cu studenţii, precum şi cu membrii şi simpatizanţii liberali din judeţ.

În timpul vizitei sale de câteva ore Antonescu va încerca să îi convingă pe cei prezenţi la întâlniri că opţiunea corectă este PNL şi trebuie făcute toate eforturile pentru ca la alegerile europarlamentare liberalii să obţină un scor foarte bun.


Preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PNL, Philip Florin Rozopol, a declarat, joi, că prezenţa lui Crin Antonescu se constituie într-un eveniment major pentru liberalii din judeţ şi se doreşte a fi şi un start de campanie pentru acesta, în vederea câştigării preşedinţiei României.


Potrivit lui Rozopol, vizita lui Antonescu la mănăstirea Mirăuţi, fostă mitropolie a Moldovei şi, totodată, locul unde erau "unşi" voievozii moldoveni, are o semnificaţie specială.
'Crin Antonescu este politicianul care a reuşit în doar câteva luni să treacă de bariera de 30% a încrederii pe care oamenii o au în el şi va fi cu siguranţă unul dintre cei care vor concura de la egal la egal, cu şanse foarte mari, cu actualul preşedinte', a spus Rozopol adăugând că îşi doreşte ca vizita lui Antonescu să fie una de referinţă în ceea ce priveşte vizitele liderilor politici naţionali la Suceava.


'Va fi nevoie de o mobilizare foarte bună din partea noastră. Sunt convins că pentru toţi membrii Biroului Permanent Judeţean această vizită înseamnă foarte mult. Pentru noi ca liberali, ea înseamnă, în primul rând, o recunoaştere a importanţei pe care conducerea de la centru o arată judeţului şi zonei din nordul Moldovei', a spus Rozopol.
Crin Antonescu va fi însoţit la Suceava de Norica Nicolai, Renate Weber şi Varujan Vosganian.
Liberalii mizează pe prezenţa la Suceava a aproximativ o mie de membri şi simpatizanţi ai partidului şi au convingerea că aceia care vor veni să îl vadă pe Crin Antonescu 'vor vedea un politician de tip nou, corect cu cei din jur şi care este ancorat serios în realitate'.



03:53
vineri, 22 mai 2009

Taguri

Crin Antonescu, Mihai Aurel Steiciuc, PNL, Philip Florin Rozopol , alegeri

Autor
Dan Maxim
Gazduit de Administrare Servere