Carmen Agoutin, realeasă şefă a femeilor din PSD Suceava

Carmen Agoutin, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PSD, a fost realeasă de către de cele 200 de delegate din tot judeţul în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene de femei din cadrul PSD.

Vineri, 24 septembrie, la Casa de Cultură a avut loc conferinţa judeţeană a organizaţiei de femei PSD, prezidată de Rovana Plumb, preşedinta organizaţiei naţionale. Membrii prezidiului au fost Cătălin Nechifor, Ovidiu Donţu, Violeta Ţăranu, Carmen Agoutin şi Rovana Plumb.

 

Cele 200 de delegate, invitate la conferinţă, au reconfirmat-o pe Carmen Agoutin la şefia organizaţiei judeţene de femei PSD. Totodată a fost votat şi biroul permanent al organizaţiei din care fac parte: Ioana Maftei - secretar, consilierul judeţean Oana Pintilei şi primăriţia Violeta Ţăranu.

 

Membrii noului biroului permanent al organizaţiei sunt: Doiniţa Cocriş, Ecaterina Conachi, Mirela Adomnicăi, Stela Ionaş, Mariana Dulgheriu, Mihaela Coroamă, Maria Pleşca, Corina Călinescu, Paraschiva Abutnăriţei, Lavinia Georgiana Gemănaru şi Mariana Radu. Aceleaşi persoane au fost desemnate în funcţia de delagate pentru Congresul Naţional al Organizaţiilor de Femei din PSD, ocazie cu care va fi susţinută candidatura actualei preşedinte, Rovana Plumb.

 

Carmen Agoutin a declarat pentru newsme.ro că în cadrul Congresului Naţional se vor disucta îmbunătăţiri ale regulamentului de funcţionare din cadrul organizaţiilor de femei. Mai mult, ea a comunicat faptul că femeile din PSD nu vor mai avea un rol decorativ, subliniind faptul că acestea vor fi învestite cu o putere decizională mai mare.

 

Organizaţia judeţeană PSD Suceava înseamnă 30% din numărul total de membri de partid.



20:05
vineri, 24 septembrie 2010

Taguri

Carmen Agoutin, Congres, Organizatia de Femei, PSD

Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere