Baisanu:"Este semnul neputinței Guvernului României, indiferent de cine este condus, de a realiza un proiect de o complexitate medie"

Deputatul ALDE de Suceava,Alexandru Baisanu,vicepresedinte al Comisiei de Transporturi din Camera Deputatilor le cere demisia responsabililor cu intarzierea soselei de centura.

poza
Baisanu:"Este semnul neputinței Guvernului României, indiferent de cine este condus, de a realiza un proiect de o complexitate medie"

În luna martie, Alexandru Băișanu a criticat guvernele care nu au reușit să finalizeze șoseaua de centură.„Situația nu mai poate continua. Este semnul neputinței Guvernului României, indiferent de cine este condus, de a realiza un proiect de o complexitate medie” a spus Baisanu.

El a mai precizat ca a puratat o discutie cu ministrul Trasporturilor , iar acesta i-a spus ca lucrarile nu vor continua in acest an, lucru pe care demnitarul sucevean nu vrea sa il accepte.

"Am două soluții: să-mi dau demisia din Parlamentul României și din viața politică și să mă duc acasă pentru a nu mai fi admonestat, întrebat și înjurat de cetățeni că vin și cheltui banii publici fără să fac nimic, sau să cer demisia tuturor celor care nu au făcut timp de 11 ani, nu au fost capabili să termine 3 kilometri de șosea de centură. O spun foarte clar, nu-mi voi da demisia, dar voi cere demisia tuturor celor care au făcut ceea ce s-a făcut", a conchis deputatul ALDE de Suceava.

08:41
joi, 12 iulie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere