Baisanu :" „Pe piața muncii din România avem acum locuri de muncă, dar nu mai avem oameni care să muncească."

Baisanu a spus ca in prezent sunt foarte multe locuri de munca in tara, insa oamenii prefera sa stea acasa si sa primeasca ajutor social.

poza
Baisanu :" „Pe piața muncii din România avem acum locuri de muncă, dar nu mai avem oameni care să muncească."

Legea 416/2001 privin ajutoarele sociale a intrat în vigoare în urmă cu 17 ani și oferă persoanelor în dificultate un ajutor social bănesc.
„Pe piața muncii din România avem acum locuri de muncă, dar nu mai avem oameni care să muncească. Observ foarte mulți oameni care nu numai că nu vor să muncească, dar sunt și sfidători la adresa celor care muncesc sau care au muncit”, a declarat Alexandru Băișanu intr-o conferinta de presa.Totodata, presedintele ALDE Suceava a spus ca micutii iau exemplul parintilor, iar in loc sa munceasca, prefera ajutorul social. Totodata, demnitarul a spus ca este de acord ca oamenii care nu pot munci sa primeasca ajutor de la stat, insa nu este de acord cu nemunca in ceea ce ii priveste pe cei care ar putea sa aiba un job.
" Într-o familie în care cei doi soți nu muncesc și primesc bani nemunciți, copiii văd în propria familie exemplul care e simplu: nu muncim, dar avem ce mânca și avem cu ce trăi. Copiii aceștia se vor transforma în generații care vor aplica același model și care vor aplica aceeași tactică cu statul român”, a mai mentionat vicepresedinte ALDE.

17:00
vineri, 08 iunie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere