Baisanu ii roaga pe suceveni sa se alature PNL pentru intalnirea cu Crin Antonescu

Presedintele PNL Suceava, Alexandru Baisanu, a declarat astazi, 12 noiembrie, ca prezenta la Suceava a candidatului PNL la prezidentiale, Crin Antonescu, este foarte importanta pentru PNL Suceava, mentionand ca acesta nu a participat la intruniri organizate din bani publici.

poza
Baisanu ii roaga pe suceveni sa se alature PNL pentru intalnirea cu Crin Antonescu

Cu acest prilej, Baisanu ii roaga pe cetatenii municipiului, atat pe cei neafiliati politic cat si pe simpatizanti sa vina alaturi de PNL, vineri, 13 noiembrie, in jurul orei 12, in fata Casei de Cultura pentru a participe la o intalnire cu candidatul la prezidentiale, Crin Antonescu.

 

Seful liberalilor suceveni a precizat ca discutiile pe care le va purta Crin Antonescu cu cetatenii Sucevei, vor fi discutii civilizate, asa cum si le doreste dansul, prin care sa poata simtii nevoile si doleantele sucevenilor. 

 

Baisanu este nemultumit de faptul ca “tinerii din PD-L umbla din casa in casa, anuntand vizita lui Crin Antonescu, duminica, cand acesta nu va mai fi la Suceava”. Liberalul sucevean a completat zicand ca cei de la PD-L isi doresc sa induca in eroare cetatenii, folosind tactici de gherila care sunt aberante, lipsite de bun simt si care nu isi au sensul.



15:43
joi, 12 noiembrie 2009
Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere