Baisanu: “Avem nevoie de un guvern de tehnocrati”

Actualul guvern nu reuseste sa adopte masuri pentru relansarea economica, iar cele doua partide care se afla in parteneriat la conducerea tarii nu reusesc sa se inteleaga, este de parere presedintele PNL Suceava, Alexandru Baisanu.

poza
Baisanu: “Avem nevoie de un guvern de tehnocrati”

Liderul liberalilor suceveni a declarat ca Romania “are nevoie de un guvern de tehnocrati”. Baisanu a precizat ca pana acum Guvernul nu a luat nici o masura de relaxare fiscala, ci din contra populatia a avut parte doar de taxe si de impozit forfetar.

 

Liberalul sucevean a mai precizat ca mai mult decat atat, imprumuturile facute de actuala guvernare au impovarat si mai mult populatia, fiecare roman “trebuie sa contribuie cu 2500 de euro pentru aceste imprumuturi” a declarat Alexandru Baisanu.

 

Pe langa toate acestea, liderul PNL Suceava, a mentionat ca mai nou Romania nu trece doar printr-o criza economica, ci si prin una politica si asta din cauza neintelegerilor dintre PSD si PD-L. Baisanu a adaugat ca presedintele Basescu este constient de greselile facute de Guvern si incearca sa distraga atentia cu alte teme de discutii. Liberalul sucevean este de parere ca toate acestea demonstreaza ca singurul care poate scapa tara din situatia prin care trece este candidatul PNL, Crin Antonescu.



23:27
joi, 01 octombrie 2009
Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere