Astazi, actiunea “scrisoarea lui Crin Antonescu” la Botosana

In decursul zilei de astazi, 15 octombrie, 10 membrii PNL vor merge la Botosana, unde vor imparti scrisorile lui Crin Antonescu, a declarat vicepresedintele PNL Suceava, consilierul judetean, Brandusel Nichiteanu.

Aceasta actiune se desfasoara astazi deoarece  s-a dorit ca presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, sa fie in Suceava, dat fiind faptul ca  Botosana este comuna natala a acestuia. Nichiteanu, a mai adaugat ca scrisorile impartite pana acum in mediul rural sunt in proportie de 80%, urmand ca pana la sfarsitul saptamanii sa se finalizeze desfasurarea acestei actiuni.

 

Impresiile, in legatura cu aceasta scrisoare sunt bune, aceasta fiind primita cu interes de membrii comunitatilor, tocmai datorita faptului ca oamenii isi doresc sa afle cat mai multe despre viata si activitatea lui Crin Antonescu. “De asemenea oamenii cu care am vorbit ne-au declarat ca s-au saturat de un om generator de probleme ca Traian Basescu si se vor prezenta la vot, spunand DA pentru Crin Antonescu”, a spus Nichiteanu.Datorita acestui deziderat, putem spune ca in 22 noiembrie, presedintele Crin Antonescu, va fi in turul doi, astfel pe 6 decembrie vom avea un presedinte nou, tanar, acceptat de majoritatea populatiei.



15:59
joi, 15 octombrie 2009

Taguri

Botosana, Crin Antonescu, Gheorghe Flutur

Autor
Cristina Ursachi
Gazduit de Administrare Servere