Antonescu: Băsescu şi Geoană au impus concediul forţat; PNL a depus moţiune de cenzură

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a protestat, vineri, faţă de intrarea în vigoare a legii care impune concediul fără plată bugetarilor, afirmând că actul normativ a fost asumat de Guvernul Boc cu susţinerea lui Traian Băsescu şi Mircea Geoană, în timp ce liberalii au depus moţiune de cenzură pe această lege.

poza
Antonescu: Băsescu şi Geoană au impus concediul forţat; PNL a depus moţiune de cenzură

"Protestez împotriva intrării în vigoare a legii asumate de Emil Boc sub garanţia şi cu susţinerea domnilor Băsescu şi Geoană, prin care o jumătate din populaţia activă a României este practic silită să muncească fără bani, să îşi ia concediu, să nu fie plătită pe un termen de 8 - 9 - 10 zile. E un lucru fără precedent din 1990 încoace şi vreau să le spun cetăţenilor români care sunt în această situaţie că (...), practic, li se bagă mâna în buzunar de către Băsescu, Geoană şi Boc, în ciuda faptului că noi am depus o moţiune de cenzură pe această lege şi că a fost respinsă de votul PSD şi PD-L", a spus Antonescu, într-o conferinţă de presă, la Suceava, reamintind că moţiunea de cenzură a fost respinsă de Parlament şi cu votul PSD.


În altă ordine de idei, Antonescu a declarat că referendumul privind parlamentul unicameral nu îi va aduce lui Traian Băsescu voturi sau îi va aduce doar într-un procent nesemnificativ.



"Băsescu, chiar dacă iese pe primul loc, dacă iese pe 22 noiembrie, are din ce în ce mai puţine şanse să mai fie preşedinte al României. Are şanse spre zero", a spus Antonescu. AGERPRES/(Cătălin Alexandru)



15:51
vineri, 13 noiembrie 2009
Autor
Dan Maxim
Gazduit de Administrare Servere