Alexandru Radulescu spera ca cei alesi sa isi indeplineasca promisiunile

Va transmitem un comunicat de presa semnat de deputatul PSD Suceava, Alexandru Radulescu:

poza
Alexandru Radulescu spera ca cei alesi sa isi indeplineasca promisiunile

S-au încheiat alegerile locale, s-a încheiat și perioada analizelor înfierbântate ale rezultatelor. Au rămas fără răspuns multe întrebări asupra legaliății sau moralității unor rezultate, însă, în cea mai mare parte, acestea reflectă voința alegătorilor. Și cel mai important fapt este ca cei aleși să-și respecte promisiunile prin care au câștigat încrederea cetățenilor.

În Suceava oferta liberalilor, care au câștigat dreptul de a conduce Consiliul Județean, a fost extrem de generoasă depășind mult realizările ultimilor patru ani în care tot ei au fost la conducerea județului. Au promis o dezvoltare extraordinară a infrastructurii rutiere, cu una sau două autostrăzi, a infrastructurii medicale cu spitale noi, a aeroportului cu noi terminale, au promis construirea unor parcuri industriale și implicit noi locuri de muncă, etc.
Înfăptuirea acestor obiective, asumate, presupunem noi, cu realism și bună credință, va determina dezvoltarea județului și creșterea calității vieții în Suceava.
Evident că acestea sunt și dezideratele noastre, a celor din Organizația Județeană PSD – Suceava, și vom sprijini toate demersurile făcute în acest sens, atât în Consiliul Județean cât și în Parlament, dar, în același timp, vom monitoriza și-i vom informa pe suceveni despre modul și ritmul în care vor fi puse în operă aceste promisiuni ale liberalilor.
Deputat, Alexandru RĂDULESCU




14:38
luni, 05 octombrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere