Acibotarita :" De aproape 20 de ani, milioane de români muncesc în Italia, aducând economiei lor sute de miliarde de euro"

Partidul Verde filiala judeţeană Suceava consideră că drumul pe care-l continuă actuala coaliției de guvernare din Italia, prin măsurile pe care le iau împotriva cetățenilor rezidenți români din peninsulă, va reuși, în cel mai scurt timp, să izoleze această țară.

poza
Acibotarita :" De aproape 20 de ani, milioane de români muncesc în Italia, aducând economiei lor sute de miliarde de euro"

De aproape 20 de ani, milioane de români muncesc în Italia, aducând economiei lor sute de miliarde de euro. De aproape 20 de ani, milioane de români au acceptat diferite slujbe, care pentru italieni erau sub nivelul lor, adică umilitoare. Italia s-a dezvoltat în ultimii 20 de ani datorită românilor, schimbând uneori și polii de putere în unele zone din peninsulă.
Astăzi, Giuseppe Conte, premierul Italiei, duce o politică antiromâneasă uitând șmecherește de faptul că economia lor este susținută și de români.
Ultimele clădiri construite în Italia au la bază români, bătrânii Italiei sunt protejați de români, bolnavii Italiei trec prin mâinile românilor, iar tu, guvern, vii și îi lovești financiar pe români, uitând ce bine ți-a făcut românii.
Pentru noi, verzii suceveni, cel mai dureros este faptul că guvernul României tace atunci când românii sunt umiliți prin lume. Prin fișa postului, un ministru de externe, un ambasador, are obligația să-și apere cetățenii. Mega salariile lor provin de la noi, români, nu de la italieni, așa că din bun simț, dacă mai au, să-și facă treaba",considera Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava

12:18
duminica, 16 decembrie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere