Acatrinei: Ion Lungu este unul dintre cei mai slabi gospodari

Gheorghe Acatrinei crede că Ion Lungu nu are calităţile necesare poziţiei de primar al municipiului.

poza
Acatrinei: Ion Lungu este unul dintre cei mai slabi gospodari
Gheorghe Acatrinei consideră că Ion Lungu reprezintă un pericol pentru scaunul pe care îl ocupă momentan. "Nu îl văd în mijlocul oamenilor. Primarul nu trebuie să stea călare pe birou ci în mijlocul oamenilor din municipiu, să se sfătuiască cu ei şi să îi roage să îl ajute în programul de lucrări pe care îl are municipiul."

Preşedintele PRM declară că pe nici o stradă nu se văd decît găuri, resturi de pămînt, considerînd că Ion Lungu nu are abilităţile pentru a gospodări urbea Sucevei pentru a putea îmbunătăţi viaţa locuitorilor.

"Cu asemenea gropi, mersul la servici devine un sport periculos, oamenii ajungînd să îşi distrugă încălţămintea. Nu ştiu cu cine a contractat lucrările, dar ceea ce pot să văd sunt nişte vechituri de utilaje, rămase după bombardament."
Acatrinei îl invită pe Ion Lungu să facă o călătorie pînă în Vatra Dornei pentru a vedea cu ce utilaje se lucrează pe drumul Vatra Dornei - Harghita.

Ion Lungu nu este singura persoană luată la rost, în aceeaşi conferinţă de presă fiind criticat şi Gheorghe Flutur pentru faptul că nu îl interoghează pe "colegul Lungu" despre problemele municipiului.
Gheorghe Acatrinei a mai declarat că pe poziţia de primar ar trebui să fie pus un adevărat gospodar, indiferent de partidul din care face parte.

15:11
luni, 03 mai 2010
Autor
Bogdan Popescu
Gazduit de Administrare Servere