PSD a depus un amendament la ordonanţa 78/2019 privind inchiderea pietelor

Va transmitem un comunicat de presa semnat de senatorul PSD Suceava, Ioan Stan:

poza
PSD a depus un amendament la ordonanţa 78/2019 privind inchiderea pietelor



Având în vedere decizia total eronată a guvernului Orban de a închide piețele cu scopul evident de a distruge producătorii autohtoni, PSD a depus un amendament la ordonanţa 78/2019 prin care nu va permite acest lucru.
Proiectul de act normativ realizat de PSD va fi votat marţi în comisii şi apoi va merge în plen. Acesta completează ordonanța de urgență prin care PNL-iștii au vrut să închidă piețele cu următorul aliniat: „Pe durata stării de alertă, pieţele agroalimentare în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante, talciocurile, aşa cum sunt definite potrivit art. 7 alin. 1 din Hotărârea Guvernului 348/2004 privind exercitarea comerţului cu produse şi servicii de piaţă în unele zone publice, cu modificările şi completările ulterioare, îşi vor putea continua activitatea, cu respectarea restricţiilor referitoare la distanţarea socială şi a
măsurilor de protecţie sanitară”.
Prin această completare asigurăm mai departe activitatea piețelor și încurajăm producătorii români să comercializeze produse autohtone.
PSD nu poate tolera acestă măsură lipsită de scrupule luată de guvernul liberal împotriva românilor care îşi câştigă cinstit pâinea din munca pământului. Românii au dreptul să pună pe masă produse româneşti și să se bucure de munca semenilor lor.


Senator, Ioan Stan



07:48
marti, 10 noiembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere