Partidul Verde Suceava consideră că după decembrie 1989 rolul românului și importanța familie a fost diminuată

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că după decembrie 1989 rolul românului și importanța familie a fost diminuată umilitor de mult aici, în România, iar religia noastră, ortodoxia, care a ținut națiunea trează și unită, să fie mai respectată, nu târâtă prin gunoiele artificial create de unii, ce se dau intelectuali. S-a ajuns, ca astăzi, din cauza unor cerinței obligatorii a Uniunii Europene familia, care reprezintă baza unei societăți sănătoase, să fie trecută pe planul secund, prioritate având individul. Minoritățile sunt, ca drepturi, dar nu ca obligații, cu multe avantajate. Ușor, ușor există pericolul să dispără acea armonie, creată de secole, dintre românii și alte minorități. Nemunca, lipsa educației sunt criterii de promovare în România. Un infractor este protejat dacă îl găsește ca și consumator de substanțe interzise sau sub influența alcoolui. Poliția îl mângăie ușor pe cap și-l roagă să promită că pe viitor va fi cuminte, după care îl lasă liber, chiar dacă-s înjurați, scuipați sau umiliți în alte moduri. Armonia, din rândul românilor, a fost distrusă și înlocuită, în mod special, cu ură, binențeles cu sprijinul și binecuvântarea altor state ce se dau libere și democrate, dar care nu doresc altceva decât să ne dezbine și să ne transforme în vasali. Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde Filiala jud. Suceava

poza
Partidul Verde Suceava consideră că după decembrie 1989 rolul românului și importanța familie a fost diminuată

"S-a ajuns, ca astăzi, din cauza unor cerinței obligatorii a Uniunii Europene familia, care reprezintă baza unei societăți sănătoase, să fie trecută pe planul secund, prioritate având individul. Minoritățile sunt, ca drepturi, dar nu ca obligații, cu multe avantajate. Ușor, ușor există pericolul să dispără acea armonie, creată de secole, dintre românii și alte minorități. Nemunca, lipsa educației sunt criterii de promovare în România. Un infractor este protejat dacă îl găsește ca și consumator de substanțe interzise sau sub influența alcoolui. Poliția îl mângăie ușor pe cap și-l roagă să promită că pe viitor va fi cuminte, după care îl lasă liber, chiar dacă-s înjurați, scuipați sau umiliți în alte moduri.
Armonia, din rândul românilor, a fost distrusă și înlocuită, în mod special, cu ură, binențeles cu sprijinul și binecuvântarea altor state ce se dau libere și democrate, dar care nu doresc altceva decât să ne dezbine și să ne transforme în vasali", transmite Dan Acibotarita, presedintele Partidului Verde Suceava.

11:42
duminica, 16 septembrie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere