Partidul Verde consideră că Suceava are un viitor cenusiu

Va transmitem un comunicat de presa din partea lui Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde Filiala jud. Suceava

poza
Partidul Verde consideră că Suceava are un viitor cenusiu

Partidul Verde filiala județeană Suceava consideră că județul Suceava reprezintă un colț de țară frumos, un județ cu un istoric mândru, o parte din Bucovina care mai este încă verde la trup, minte și suflet, dar cu un viitor cenușiu. Dacă nu vom lupta pentru Bucovina, se va usca.
Județul Suceava a dat lumii personalități de talie mondială cu care ne mândrim. La noi găsești creați, opere unice în toată lumea, lăsate moștenire de: Ion Irimescu, Ion Jalea, Nicolae Labiș, Ion Nistor, Ciprian Porumbescu, Artur Gorovei, Monica Lovinescu, Sofia Vicoveanca, Anca Parghel, Dumitru Rusu, Konstantin Ungureanu-Box, Mihai Băcescu, etc, etc, etc.
În ultima perioadă de timp un segment din politicienii de frunte ai județului, ai țării, sprijiniți de o parte din angajații unor instituții publice se luptă prin toate metodele să usuce județul Suceava.
Au plantat o groapă de gunoi pe un vârf de munte, un cunoscut activist de mediu, Daniel Bodnar, ne prezintă aproape zilnic cu dispar pădurile din județul Suceava într-un mod cinic și de neânțeles. Toate acestea lucruri negative îți lasă impresia că au o protecție uriașă, adică de la conducerea Uniunii Europene, președinte și prim-ministru de țară.
De 31 de ani de zile de când se fură pădurea din România niciodată nu am văzut vreo reacție a partidelor PSD, PNL și UDMR semn că aceștia conduc căruța cu hoți.

Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde
Filiala jud. Suceava


07:16
duminica, 11 octombrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere