Partidul Forța Națională deschide noi filiale

Partidul Forța Națională urmeaza să deschidă, până la sfârșitul anului 2019, filiale în Republica Moldova, Ucraina și Serbia, acolo unde trăiesc comunități importante de români.

poza
Partidul Forța Națională deschide noi filiale

“Patria mea este acolo unde se vorbește limba română, iar românii de peste graniță sunt frații mei. Doar uniți vom fi mai puternici!”, precizează deputatul Ștefan-Alexandru Băișanu, purtătorul de cuvânt al partidului Forța Națională.

“Preocuparea noastră este aceea de a contribui cu adevărat la revigorarea României și a românilor de pretutindeni, a comunităților românești luate în calcul doar atunci când reprezintă o masă electorală. Partidul Forța Națională este un partid de reconstrucție națională, românii trebuie să-și recâștige demnitatea și mândria de a fi român.
Vom sprijini capitalul românesc prin proiecte legislative concrete, iar bunăstarea fiecărui roman și a familiilor de români reprezintă prioritatea noastră!” declară Teodor Meleșcanu, președinte interimar Forța Națională.

Forța Națională are ca obiectiv participarea la alegerile locale şi parlamentare din 2020. Din analizele care s-au făcut la nivelul partidului, rezultă că aproximativ 20% din electorat îşi doreşte un partid naţional care să promoveze interesele românilor şi României în interior şi în exterior.

14:52
marti, 26 noiembrie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere