Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu acuză PNL de ipocrizie

Va transmitem un comunicat de presa din partea deputatului PSD Suceava, Alexandru Radulescu.

poza
Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu acuză PNL de ipocrizie


Alegerile prezidențiale au fost câștigate, fără echivoc, de Klaus Werner Iohannis - candidatul propus de PNL. Parlamentarii liberali, susținătorii acestuia, au evidențiat că la această reușită au contribuit în număr mare tinerii, elevii și studenții români.
Probabil că demersurile guvernării social-democrate referitoare la această categorie de vârstă (creșterea cuantumului alocațiilor, burselor, dezvoltarea unor programe de susținere financiară:
„Investește în tine”, gratuități pentru transport public, etc), nu sunt relevante în alegerea președintelui României.
Nu vreau să cred că opțiunea exprimată de tinerii României a fost influențată doar de campanii mai mult sau mai puțin oneste pe rețelele de socializare și îmi exprim convingerea că decizia a fost luată în urma unor analize personale, obiective și raționale
De aceea aș vrea să supun raționamentului tinerilor următoarea situație: ieri, în ședința de plen a Senatului, a fost dezbătut un proiect legislativ (PLX193/2019) referitor la creșterea cuantumului burselor acordate în învățământul profesional de la 200, la 300 de lei începând cu 1 ianuarie 2020 și apoi cu câte 150 de lei de la începutul fiecărui an, până la nivelul de 950 de lei; Este o inițiativă lăudabilă ce aparține unor parlamentari liberali, inclusiv doamnei Raluca Turcan. Acest proiect a fost adoptat tacit în aprilie, 2019, în Camera Deputaților. Din păcate, în Senat, chiar inițiatorii, senatorii PNL (inclusiv senatorul liberal sucevean) nu și-au votat propriul proiect legislativ. Deși cei 62 de senatori PSD au votat pentru, proiectul nu a fost adoptat din lipsă de voturi, astfel bursele elevilor din învățământul profesional nu mai cresc.
Este încă o dovadă a ipocriziei a parlamentarilor liberali, care din păcate, va fi urmată în curând de multe alte astfel de dovezi.
Deputat, Alexandru Rădulescu
17:20
miercuri, 27 noiembrie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere