Spectacol Magicplin de Suspans, Emotie & Divertisment

Un spectacol interactiv pentru toate vârstele cu umor, muzica in spiritul sarbatorilor de iarna, dans, emotie si mister. Pret bilet: 10 lei / copii 20 lei / adulti Biletele se gasesc la Casa de Cultura a Sindicatelor Suceava Informatii si rezervari la:

Se aproprie sarbatorile de iarna, asa ca am pregatit un spectacol Magicplin de Suspans, Emotie & Divertisment. MagiaCraciunului cu Magicianul Mario, Duminica 17 Decembrie ora 17:00 Casa de Cultura a Sindicatelor Suceava !!!

Magicianul Mario va invita la cel mai complex spectacol de Magie & Divertisment din Romania, in care veti lua parte la apariţii spectaculoase de porumbei şi iepuraşi - aparitii de asistente, numerele de prestidigitatie si iluzionism vor fi din cele mai bune si ne mai vazute pana in prezent.
Efectele speciale şi iluziile de scenă vor face senzaţie atât printre copii cât şi adulţii ce vor asista la numere de Apariţii & Dispariţii, Zăpada care umple scena la comanda Magicianului, Evadări din sacul magic şi pentru prima dată când se prezintă numărul de Levitaţie „cutia zburătoare” !
Iar surpriza spectacolului MosCraciun cel Magic isi va face aparitia intr-un mod Senzational la comanda Magicianului !


Vino sa vezi un Spectacol Live de Magie, nu e ca pe NET
Va asteptam cu drag la Distractie !!!

05:23
joi, 23 noiembrie 2017

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere