Black week-end , cu promotii de pana la 70% la Iulius Mall

Ești pasionat de modă și de cumpărături cu discounturi semnificative? La Iulius Mall Suceava se pregătește Black Weekend, un maraton de trei zile cu oferte de până la 70% pentru sesiunile de shopping la brandurile tale preferate.

Nu-ți face alte planuri pentru acest sfârșit de săptămână! De vineri până duminică, în perioada 24 – 26 noiembrie 2017, la Iulius Mall Suceava este Black Weekend. Dacă îți dorești o ținută în tendințe, pantofii care te-au cucerit de la prima vedere, parfumul pe care îl adori sau o bijuterie mult visată, le vei găsi pe toate la Iulius Mall Suceava, la prețuri mai mici, în cel mai așteptat moment pentru cumpărături.


Vrei să știi primul ce oferte vei găsi în periplul tău prin magazine? Urmărește pagina de Facebook Iulius Mall Suceava pentru a afla noutățile Black Weekend! Îți spunem că vei avea prilejul de a-ți completa garderoba cu piese vestimentare și încălțăminte cu discounturi substanțiale, astfel că vei putea alege mai multe articole în ton cu stilul tău. În magazinele dedicate copiilor, promoțiile vor ajunge până la 70%, iar articolele sportive vor fi la oferte de până la 50%. Vești bune sunt și pentru cei pasionați de bijuterii și accesorii, care își vor putea adăuga colecțiilor piese în trend, cu prețuri înjumătățite. Și la cosmetice vor fi promoții ispititoare. Dacă pe lista de cumpărături se regăsesc decorațiuni, articole pentru casă, electronice și electrocasnice, atunci vei găsi la Iulius Mall Suceava la prețuri avantajoase.


Nu uita! În perioada 24 – 26 noiembrie, te așteptăm cu promoții de până la 70%, la Black Weekend, în Iulius Mall Suceava.

05:10
miercuri, 22 noiembrie 2017

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere