Spectacolul „Noapte buna, taticule”, la Teatrul municipal "Matei Visniec"

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava și Primăria Suceava vă invită Duminică, 24 iunie, ora 19.00, la spectacolul „Noapte bună, tăticule!”, după Jean Poiret, în regia lui Alexandru Grecu.

poza
Spectacolul „Noapte buna, taticule”, la Teatrul municipal "Matei Visniec"
Pentru că de Sânziene sărbătorim Zilele Sucevei, ne face o deosebită plăcere să oferim publicului, în mod gratuit, spectacolul „Noapte bună, tăticule!”, care este o adaptare după „Joyeuses Pâques” de Jean Poiret, montat de Alexandru Grecu, cunoscut și apreciat regizor din Chișinău. „O comedie spumoasă, despre micile noastre slăbiciuni, în acest secol grăbit. O poveste despre dragoste și trădare, despre infidelitate și devotament, despre triunghiul clasic (el, ea și amanta), ce ne violează spațiul nostru conjugal, despre inocență și imoralitate, în fine e despre noi, consumatorii de cultură. O comedie subtilă și foarte actuală, servită lejer, cu mult umor și scene destul de picante, ancorate în lumea sentimentelor umane ” afirmă regizorul Alexandru Grecu.
Alexandru Grecu este un cunoscut regizor din Republica Moldova, director al Teatrului Național Satiricus I.L. Caragiale Chișinău. De-a lungul carierei sale, regizorul a obținut multiple distincții, iar în 2010 titlul onorific de Artist al Poporului. Regizorul Alexandru Grecu a primit de asemenea, Marele Trofeu Thalia – 2000 și titlul Cel mai bun spectacol al anului pentru spectacolul Maestrul și Margarita , în cadrul Galei Premiilor UNITEM- spectacol pe care sucevenii l-au putut vedea în cadrul festivalului nostru, Zilele Teatrului Matei Vișniec Suceava, ediția 2018. În calitatea sa de director artistic şi prim-regizor al Teatrului Național Satiricus „I. L. Caragiale” din Chișinău, dar şi în cea de preşedinte al Uniunii Teatrale din Moldova (UNITEM), Alexandru Grecu organizează mai multe manifestări culturale de anvergură.
Jean Poiret este un renumit actor, scenarist și scriitor de origine franceză.
Dintre piesele sale de teatru amintim: La Cage aux Folles, Joyeuses Pâques, C’est encore mieux l’après-midi.

12:37
miercuri, 20 iunie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere