Spectacolul de teatru document "Refracție" , pe 11 octombrie, la Suceava

Pe 11 octombrie 2018 se va juca spectacolul de teatru document Refracție care va avea loc de la ora 19.00, la Teatrul Matei Vișniec (str. Dragoș Vodă nr. 1). Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

poza
Spectacolul de teatru document "Refracție" , pe 11 octombrie, la Suceava
Refracție este un proiect unic în România, realizat pe baza unor materiale adunate și prelucrate de echipa proiectului și care aparțin unor persoane diagnosticate cu autism. Un spectacol performativ de teatru document urmat de discuții libere și dezbatere.

Turneul Refracție. Dialoguri despre autism a început pe 24 septembrie la Teatrul “Sică Alexandrescu” din Brașov și continuă cu reprezentațiile de la Cluj Napoca, din 9 octombrie, la Urania Palace și de la Suceava, din 11 octombrie la Teatrul "Matei Vișniec". Următoarele spectacole vor avea loc la Bistrița Năsăud (12 octombrie, Centrul Cultural Dacia), Câmpulung Muscel (14 octombrie, Școala Gimnazială ”Sf. Iacob”) și Râmnicu Vâlcea (22 octombrie, Teatrul “Anton Pann”).

”Refracţie încearcă să creeze un posibil dicţionar al autismului, nu prin inventarierea termenilor, ci prin găsirea unor reprezentări – verbale, vizuale, coregrafice – ale modului de gândire şi simţire al unui copil cu autism.” - Oana Stoica, Inside autism, Dilema VecheRefracție. Dialoguri despre autism- proiect itinerant este un proiect cultural educativ organizat de Asociația UMA ED România și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
10:10
miercuri, 03 octombrie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere