Saptamana PSI la Carturesti

              Vrei să-ți reinventezi viața și să afli cum poți ocoli ”capcanele mentale” ? Dorești să înțelegi în ce fel problemele sufletești se exprimă uneori prin simptome organice ? Ești interesant de noile tehnici de relaxare, mindfulness și cunoaștere de sine ? Participă la atelierele din cadrul Săptămânii PSI și află răspunsurile pe care le cauți de la psihoterapeuți, medici și profesori universitari din șapte orașe din țară.

poza
Saptamana PSI la Carturesti
            Organizată de Editura Trei și găzduită de librăriile Cărturești, Săptămâna PSI te așteaptă între 6 și 12 noiembrie 2017 la o serie de ateliere dedicate psihosomaticii, terapiei de cuplu, psihologiei copilului și metodelor de dezvoltare personală. De asemenea, vei putea afla mai multe despre miturile din psihologia populară, despre relațiile toxice și despre efectul placebo, dar și despre o nouă colecție a Editurii Trei, dedicată psihologiei jungiene: Misterele Inconștientului Colectiv.

            Accesul la atelierele din cadrul Săptămânii PSI este liber, iar cărțile de psihologie ale Editurii Trei vor avea o reducere de 25% în perioada 6-12 noiembrie 2017 în întreaga rețea a librăriilor Cărturești. Evenimentul va avea loc în orașele București, Cluj, Timișoara, Iași, Arad, Brașov și Suceava.

 

PROGRAM SUCEAVA - Librăria Cărtureşti
1. Cum să-ți reinventezi viața
Invitat: Alexandra Paşa
7 noiembrie (marți) - ora 18.30

2. Cum să fim fericiți în cuplu
Invitat: Alina Ciupercovici
8 noiembrie (miercuri) - ora 18.30

3. Când sufletul vorbește prin corp
Invitați: Călin Bârleanu, Mihai Androhovici
9 noiembrie (joi) - ora 18.30

05:13
marti, 31 octombrie 2017

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere