Peste 6.000 de participanti la "Simfonii de toamna"

    Clubul ROTARY SUCEAVA-BUCOVINA le multumeste din suflet Sucevenilor pentru prezenta impresionanta la editia a VI-a a Simfoniilor de Toamna.

poza
Peste 6.000 de participanti la "Simfonii de toamna"

         Peste 6.000 de spectatori au fost fascinati de profesionalismul si virtuozitatea artistilor de la Filarmonica Moldova Iasi, de repertoriul atent ales, de prestatia de exceptie a dirijorilor Bogdan Chirosca si Doru Morariu.
     "Le multumim Sucevenilor pentru generozitate. In urma donatiilor, in mai putin de 10 minute s-au strans 41.200 lei (peste 9.000 euro). Fundatia Rotary International si Clubul Rotary Suceava Bucovina vor dubla aceasta suma si impreuna cu participarea partenerului belgian ne vom atinge obiectivul propus. Centrul pentru persoane cu dizabilitati Blijdorph Suceava va avea un microbuz special destinat persoanelor care folosesc carucior cu rotile. Generozitatea Sucevenilor a fost din nou impresionanta!
        Apreciem frumoasa si energica  implicare a partenerilor media in promovarea si mediatizarea Simfoniilor de Toamna 2017.
Tinem sa evidentiem faptul ca, probabil, cel mai asteptat eveniment cultural al Sucevei a fost posibil datorita efortului financiar al partenerilor, al promotorilor si al sponsorilor. Le multumim din suflet, datorita Dumnealor reusim sa le facem un cadou memorabil Sucevenilor fara sa cheltuim nici un leu din bani publici iar accesul publicului sa fie gratuit.
Aceasta este normalitatea spre care ne indreptam si pe care ne-o dorim la noi acasa, in Suceava", transmit organizatorii.  05:49
sambata, 23 septembrie 2017

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere