Expoziţia Internaţională de Grafică Satirică BUCOVINA – ROMÂNIA ediţia a XIII-a, 2019

Muzeul Bucovinei, Consiliul Județean Suceava și Asociaţia “Gândeşte” – gândește.org organizează a XIII a ediție a Expoziţiei Internaţionale de Grafică Satirică BUCOVINA , având în acest an tema : “Ochii buni disting adevărul de minciună.”

La cea de a XIII-a ediție a expoziției internaționale s-au înscris în concurs 288 de caricaturiști cu 965 de caricaturi, din 55 de tări. Chiar de la început, de la primele ediții, această competiție a crescut atât în numărul de participanți cât și în calitatea lucrărilor trimise, fiind popularizată de multe site-uri de specialitate din lume.
FECO a apreciat evenimentul de la Suceava.
Juriul expoziției:
Mihai Pinzarul Pim – caricaturist
George Licurici – caricaturist
Ovidiu Ambrozie Borta BOA – caricaturist,
împreună cu reprezentanţii asociaţiei « Gândeşte », au selectat caricaturile pentru expoziția Internaţională de Grafică Satirică BUCOVINA – ROMANIA, precum și lucrările premiate din acest an.
Reamintim că premiile sunt:
- Premiul I – 500 € + diploma + medalia de aur
- Premiul II - 300 € + diplomă
- Premiul III - 100 € + diploma
- Mențiune - diploma + medalie
- Mențiune - diploma + medalie
- Mențiune - diploma + medalie
și vor fi făcute publice la deschiderea oficială a expoziției, unde pe lângă caricaturile premiate vor putea fi admirate caricaturile nominalizate de juriu, precum și lucrările selectate.
Vernisajul expoziției va fi în data de 1 iulie 2019, ora 12, în foaierul Muzeului de Istorie, Muzeul Bucovinei, Suceava.13:31
marti, 25 iunie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere