Cei 120 de artiști ai Filarmonicii Naționale Serghei Lunchevici din Chișinău au creat o seară magică în Suceava

Datorită minunatului public, în seara de luni 09.09.2019 atmosfera din centrul Sucevei a fost demnă de orice capitală europeană. Peste 8000 de Suceveni cu inima cât un soare, au plecat fericiți spre case și au adormit cu zâmbetul pe buze. Aceasta este normalitatea pe care ne-o dorim la noi acasă, în Suceava și doar împreună vom reuși. Noi, membrii Clubului Rotary Suceava Bucovina, avem convingerea că oricât am face pentru comunitate, nu este suficient; întotdeauna Suceava merită mai mult decât putem noi face pentru ea!

poza
Cei 120 de artiști ai Filarmonicii Naționale Serghei Lunchevici din Chișinău au creat o seară magică în Suceava

Generosul public sucevean a donat, din inimă, în mai puțîn de 10 minute, echivalentul a aproape 16.000 euro pentru a construi o casă celor 5 copilași ai familiei Bahrin din Dolhasca. Am simțit anul acesta că publicul Simfoniilor de Toamna a crescut odată cu Simfoniile și că împreună cu Clubul Rotary Suceava Bucovina poate face ceva cu adevărat măreț. Cu puțin de la fiecare, aces VIS va deveni realitate! Și de aceea am mers cu un mesaj din inima pentru public: să fim OAMENI-ÎNGER pentru acești 5 copii și să îi ajutăm să NU abandoneze școala și să trăiască în condiții decente.
Mesajele primite de la Suceveni, care continuă să curgă după eveniment, ne dau încredere că împreună vom realiza acest lucru. Logistica unui proiect de acest gen este complexă, este provocatoare. Însă energia care vine din partea publicului ne dă puterea să ducem totul la bun sfârșit.
Mulțumim din suflet partenerilor, sponsorilor și promotorilor Simfoniilor de Toamna. Datorită lor și la ediția a VIII-a accesul publicului a fost gratuit în condițiile în care Simfoniile de Toamna reprezintă, probabil, singurul eveniment cultural major care folosește 0 lei din bani publici.
"Un gând cu totul special către presă și partenerii media, cei care ne-au fost alături incă de la prima ediție în promovarea Simfoniilor de Toamnă.
Membrii Clubului Rotary Suceava Bucovina sunt onorați de faptul că la Suceava, începutul toamnei este asociat cu Simfoniile de Toamnă. Mulțumim Suceava pentru susținere! Voi țineți acest eveniment în viață!", transmit organizatorii.
14:48
marti, 10 septembrie 2019

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere