Ce dacă - Lansare de carte și vernisaj, în prezența autorului, regizorul Alexander Hausvater.

Teatrul Municipal Matei Vișniec Suceava vă invită, la întâlnnirea cu regizorul Alexander Hausvater, o personalitate culturală complexă, pentru care Suceava nu e deloc străină. Evenimentul Ce dacă - Lansare de carte și vernisaj, ilustrații de Dan Lăcătuș, va avea loc joi 10 mai, ora 16.00, în spațiul expozițional al TMMVS.

poza
Ce dacă - Lansare de carte și vernisaj, în prezența autorului, regizorul Alexander Hausvater.
Volumul Ce dacă apărut la Editura Integral, în 2017 , este cartea în care Alexander Hausvater, prin intermediul unor povestiri scurte, ne propune o călătorie în copilărie, până la descoperirea vârstei adulte. Așa cum autorul însuși spune, este „o lume a poveștilor în care povestea în sine, trăită sau povestită, este o necesitate pentru a supraviețui”.
Alexander Hausvater este un artist-fenomen al teatrului. Renumit regizor, scriitor, profesor și scenarist, el a fost distins cu numeroase premii naționale și internaționale. Spectacolele sale s-au bucurat de un real succes, iar cel montat la Suceava, Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare, a reprezentat un eveniment pentru comunitatea noastră.


17:21
luni, 07 mai 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere