Zona de agrement a Sucevei a fost inaugurata

Cu toate ca inaugurarea fusese anuntata pentru 1 mai, evenimentul dedicat deschiderii primei zone de agrement a avut loc de Izvorul Tamaduirii.

poza
Zona de agrement a Sucevei a fost inaugurata

Vineri, 13 aprilie a avut loc inaugurarea zonei de agrement a Sucevei.La eveniment au luat parte primarul municipiului, Ion Lungu, seful executivului judetean, Gheorghe Flutur, viceprimarul Marian Andronache si deputatul PNL Ioan Balan.
Primarul a spus ca investitia se ridica la valoarea de 6,7 milioane de lei, adaugand ca "totul e bine cand se termina cu bine".

La randul sau, Flutur a spus ca „Suceava avea nevoie de zone de agrement. Mă bucur că va continua cu Parcul Cetății zonă de agrement pentru municipiul Suceava pentru că o aglomerare de 100.000 de locuitori are nevoie de așa ceva”.

Zona de agrement „Tătăraşi”, amenajată în preajma lacurilor de la baza dealului Tătărași, cuprinde, pe lângă numeroase spaţii verzi, realizate prin plantarea a sute de arbori și arbuști, plus gazon de calitate, două terenuri de sport – unul de tenis şi unul de fotbal, terase, o cafenea, un debarcader cu bărci și hidrobiciclete, un pavilion pentru muzică, pe unul dintre iazuri, locuri de joacă pentru copii şi terenuri de minigolf.

18:15
vineri, 13 aprilie 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere