Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi anunță construcția unei noi străzi în zona Școlii nr. 4

Lungimea proiectată a străzii este de 60 m. Aceasta este prevăzută cu: • parte carosabilă de 3,5 m., cu o bandă de circulație; • trotuar pe o parte a străzii cu o lățime de 1,5 m.; • spațiu verde realizat din umpluturi de pământ vegetal, însămânțat cu iarbă. Mai mult decât atât, toată zona va fi reabilitată și vor fi create noi locuri de parcare.

poza
Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi anunță construcția unei noi străzi în zona Școlii nr. 4
Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat, vineri, că pentru soluționarea problemei generate de blocajul rutier din zona Școlii Gimnaziale nr. 4 va fi construită o nouă stradă care să asigure fluidizarea traficului rutier.

"Pe strada Zorilor, în apropierea Școlii Gimnaziale Nr.4, zilnic, 48 de cadre didactice, dar și părinții a 727 de elevi întâmpină dificultăți în urma blocajelor create din cauza numărului mare de mașini care trec prin zona respectivă în fiecare dimineață.
Ca soluție a acestei probleme, construim o nouă stradă de la 0. Este vorba de o străpungere din fața școlii, între blocurile E25 și E26, prin care legăm strada din fața instituției cu strada principală", a declarat viceprimarul.

10:11
vineri, 06 martie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere