Un spital de boli infectioase si unul pentru copii vor fi construite la Suceava

Anuntul a fost facut de presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, care a spus ca a avut discutii in acest sens cu noua conducere a Spitalului Judetean de Urgenta.

poza
Un spital de boli infectioase si unul pentru copii vor fi construite la Suceava

„Am avut o întânire cu noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Suceava privind programul de investiții care trebuie pus în aplicare în viitoarea perioadă. În urma analizei făcute cu noua echipă managerială a spitalului privind obiectivele de investiții a rezultat necesitatea înființării unui spital de boli infecțioase și a unui spital de copii”, a spus Flutur.
In ceea ce privește înființarea spitalului de copii, pentru care a început demersurile încă de anul trecut, documentația a fost elaborată și transmisă la Compania Națională de Investiții la începutul acestui an.

„Discuțiile cu conducerea Spitalului Județean au evidențiat că având în vedere situația actuală generată de pandemia Covid-19, înființarea unui spital de boli infecțioase cu secție de Anestezie-Terapie Intensivă proprie este imperios necesară, având ca principal scop acela de a separa zona de boli infecțioase de celelalte zone ale spitalului”, a menționat Flutur.


12:27
vineri, 24 iulie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere