Un nou apel facut de primarul Ion Lungu catre cetatenii municipiului

Primarul Ion Lungu face, din nou, apel la suceveni să respecte măsurile impuse în situația de criză sanitară. Asta cu atat mai mult cu cat, în municipiu, numărul de cazuri este stabilizat la un platou și că rata de infectare este sub 4 la mia de locuitori .

poza
Un nou apel facut de primarul Ion Lungu catre cetatenii municipiului


Concret, edilul vorbeste despre purtarea mastii atat in interior cat si in exterior, dar si despre respectarea distantei. „Făcând aceste lucruri contribuim la scăderea presiunii pe Spitalul Județean. Făcând acest lucru vom reuși să avem cât mai puține persoane bolnave care să meargă la spital, cât mai puține persoane care să meargă la ATI și, de ce nu, să reducem numărul de decese”, a declarat primarul.


Ion Lungu a mai spus in conferinta de presa că licitația pentru cele 1000 de tablete pentru elevi organizată de Primăria Suceava a fost contestată de unul dintre competitori și că aceasta se va soluționa de autoritatea națională de soluționare a contestațiilor.



El a mai anunțat că Primăria Suceava a depus proiectul de achiziție de tablete, laptopuri și alte echipamente pentru învățământul on line în valoare de 3,5 milioane de euro cu fonduri europene.

„Respectând regulile și diminuând numărul de persoane infectate în orașul nostru și sper să se întâmple asta și în țară, comercianții care vând astăzi în aer liber se vor putea întoarce în piețele acoperite pe care le avem, în Piața Centrală și Piața Burdujeni”, a spus primarul.

09:26
miercuri, 18 noiembrie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere