Suceava este pe locul intai la atragerea de fonduri europene

Primarul Sucevei, Ion Lungu, s-a întâlnit, luni, la Piatra Neamț, cu conducerea Agenției de Dezvoltare Regională Nord Est (ADRNE), respectiv cu directorul general Vasile Asandei și cu directorul Organismului Intermediat ADRNE, Cristian Zamă, cu care a purtat discuții despre finalizarea implementării proiectelor cu finanțare europeană aferente exercițiului financiar 2014-2020 și despre portofoliul de proiecte care urmează să fie finanțate în noul exercițiu financiar 2021-2027

poza
Suceava este pe locul intai la atragerea de fonduri europene

"Am avut astăzi la Piatra Neamț discuții foarte importante cu conducerea Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Est, respectiv cu domnul Director General Vasile Asandei și cu domnul Cristian Zamă, Directorul Organismului Intermediar ADR Nord- Est, cu privire la implementarea proiectelor aferente Exercițiului Financiar 2014 - 2020.
Gradul de realizare a proiectelor, sumele efectiv încasate fiind de peste 60%, acest lucru ne permite să ne clasăm pe locul I la nivelul Regiunii Nord-Est la atragerea fondurilor europene.
Discuția a fost la fel de importantă în ceea ce privește portofoliul de proiecte aferent perioadei de finanțare 2021 - 2027 pe care îl are pregătit municipalitatea, care va fi cuprins în Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană la nivelul Zonei Urbane Funcționale Suceava, care ne dorim să fie finalizată până pe 30.06.2021.
Au fost discuții legate de modalitatea de finanțare a proiectelor pe POR - Programul Operațional Regional și pe PNRR - Pogramul Național de Redresare și Reziliență. Prioritatea de grad zero a municipalității este atragerea Fondurilor Europene", a spus primarul Ion Lungu.

13:50
luni, 25 ianuarie 2021

Taguri

Autor
S.M
  • Bugetul pentru salubrizare este mai mic decat anul trecut
  • Iulian Cimpoesu va fi noul prefect al judetului Suceava
  • Sucevenii sunt indemnati sa foloseasca site-ul primariei pentru petitii sau taxe
  • Cele o mie de tablete au ajuns la Suceava
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere