Spirite incinse in CJ, in urma unui proiect de hotarare privind participarea judetului la Expo Real Munchen

Spiritele s-au incins, din nou, la sedinta CJ de miercuri intre consilierul judetean Dan Cusnir si seful executivului judetean, Gheorghe Flutur.

poza
Spirite incinse in CJ, in urma unui proiect de hotarare privind participarea judetului la Expo Real Munchen

Consilierul judetean PSD Suceava, Dan Cusnir, i-a reprosat sefului executivului judetean ca in urma participarii la Expo Real Munchen, din ultimii doi ani, nu sunt beneficii pentru judet. el a facut referire la datele din Registrul Comertuluiu conform carora , firmele din Munchen nu au venit la Suceava pentru a investi aici . În replică, președintele CJ Suceava i-a spus lui Cușnir că dacă Guvernul nu trimite reprezentanți la Expo Real asta nu înseamnă că trebuie să fie din nou ridicată Cortina de Fier ca înainte de 1989.

Dan Cusnir a spus ca acest targ este important, insa ar trebui facut un raport in urma caruia sa se vada daca sunt beneficii in urma participarii la el. „După fiecare participare la expoziții și la târguri, când cheltuim zeci de mii de euro din bani publici să avem un raport. Câți au vizitat standul, câți au investit ulterior în Suceava. Nu am cerut nimic mai mult”, a spus Cușnir.

08:47
joi, 31 mai 2018

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere