Seredenciuc: Termica va termina revizia tehnică în trei săptămîni

Viceprimarul Viorel Seredenciuc a invitat astăzi la discuţii firmele care se ocupă de termie. El le-a amintit de faptul că termenul destinat pentru lucrări este unui foarte riguros dar dă garanţii că Termica SA va termina revizia tehnica în trei săptămîni. Lucrările la estacadă vor fi gata în două săptămîni.

Se pare că lucrările la reabilitarea termică au început cu stîngul. "Săptămîna trecută nu s-a lucrat cum trebuia. Nu au venit cu toate forţele de muncă şi utilajele necesare. E nevoie de suplimentarea forţei de muncă pe Mihai Viteazul unde ar trebui încă două fronturi de muncă, cît şi pe celelalte sectoare.

În ce priveşte lucrările care se efectuează pe reţelele secundare, (Tipografiei şi Dracinschi) lucrările sunt în plan, Primăria avînd speranţa că se vor încadra în termen. Viorel Seredenciuc a insistat ca INCOM Iaşi să termine lucrările pe străzile Mihai Viteazul, Zorilor şi la căminul de pe strada Petru Rareş.

La programul ISPA se operează în continuare, deşi sunt întîrzieri la lucrările ce au loc la staţia de epurare. Viceprimarul Seredenciuc se declară sceptic în privinţa încadrării în termen la lucrările efectuate de Firma Dytras.

"Etapa a doua din programul ISPA nu este perturbată. În cel mai rău caz, se va solicita prelungirea lucrărilor pe 2011 dar sperăm că nu va fi cazul".

Lucrările la estacada afectată de inundaţii în luna iulie vor fi terminate în două săptămîni. Refacerea conductei de apă caldă va fi efectuată de către Termica SA, iar de reţeaua de apă potabila se va ocupa TMUCB. "Sperăm să ne încadrăm la sfîrşitul lunii cu montarea celor două ţevi." a declarat Viorel Seredenciuc.

17:29
marti, 10 august 2010
Autor
Bogdan Popescu
  • Bugetul pentru salubrizare este mai mic decat anul trecut
  • Iulian Cimpoesu va fi noul prefect al judetului Suceava
  • Sucevenii sunt indemnati sa foloseasca site-ul primariei pentru petitii sau taxe
  • Cele o mie de tablete au ajuns la Suceava
  • vezi toate stirile
Gazduit de Administrare Servere