Ruta ocolitoare nr.2 a municipalitatii finantata din fonduri europene

Sambata, la venirea premierului Ludovic Orban a fost vizitată noua Autobază Electrică din Municipiul Suceava care face parte din Divizia de transport electric din cadrul societății de transport public local.

poza
Ruta ocolitoare nr.2 a municipalitatii finantata din fonduri europene

"Am fost onorați astăzi de vizita domnului Prim-Ministru Ludovic Orban și a domnilor miniștri - Lucian Bode (Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor), Adrian Oros (Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale), precum și a doamnei Director General al CNAIR - Mariana Ioniță.Cei prezenți au apreciat strategia de transport ecologic a municipalității, care cuprinde: 62 de autobuze electrice, autobază nouă, 59 de stații de încărcare standard, rapide și ultrarapide, 54 de stații de transport modernizate cu e-tiketing, afișaj electonic, camere video și dispecerat", a spus primarul Ion Lungu.

O veste bună a fost dată de premierul Ludovic Orban referitoare la finanțarea pe fonduri europene, într-un parteneriat cu CNAIR, a Variantei ocolitoare nr.2 a Municipiului Suceava, pe ruta Cumparatura-Ipotești-Lisaura-Salcea-DN 29 către Botoșani.

"Am depus proiectul la CNAIR, valoarea lucrărilor ridicându-se la 38 milioane de euro. Doamne ajută!", a completat edilul.


18:12
sambata, 20 iunie 2020

Taguri

Autor
S.M
Gazduit de Administrare Servere